Maandelijkse archieven: september 2015

Topper eindigt op een gelijkspel

T.Relegem – Ramsdonk 3-3 Een 1ste helft om snel te vergeten, onze jongens waren echt nergens… slechte passes, geen kansen, slordig, geen fut in het spel en een 0-2 achterstand met de rust.

Geplaatst in Club, Eerste ploeg | Een reactie plaatsen

Moeilijke verplaatsing naar SJ-Londerzeel eindigt op 1 – 1

Allereerst onze innige deelneming en veel sterkte aan de familie van Romain Van Stichel trainer van Vw.Mollem die plotseling overleden is. Moeilijke verplaatsing naar Sj.Londerzeel eindigt op 1-1!!

U7 – 12 september TR – Essene

Wedstrijdverslag U7 – 12-09-2015 – 9u30 TR – Essene: Beste ouders en sympathisanten,

Geplaatst in Jeugd | Een reactie plaatsen

U7: 05september VCT – TR

Wedstrijdverslag U7 – 05-09-2015 / 11u15 Asse-Ter-Heide – TR: 10-11 Beste ouders en sympathisanten; Voor zij die er niet bij waren: u heeft de topmatch gemist. Voor zij die er wel bij waren: u heeft een topmatch gezien, dat bewijst … Lees verder

Meer galerijen | Een reactie plaatsen

T.Relegem – E.Mazenzele

Beste supporters, Op zondag 13 september organiseert T.Relegem voor de wedstrijd tegen Mazenzele, haar jaarlijkse fotoshoot. Wie wil kennis maken met de spelers en technische staf moet zeker een bezoekje brengen achter de kazerne. Naast de fotosessie heet T.Relegem haar … Lees verder