Moeizame zege op het veld van Malderen!!! 0 – 1

Tegen Malderen, de voorlaatste in de stand maar daar zeker niet op zijn plaats staat hadden onze jongens het moeilijk om de 3 punten mee huiswaarts te nemen.
Na 30' hoekschop van Roel die gedragen door de wind en mooi aan de 1ste paal naar binnen krult 0-1. Er volgden nog wat kansjes langs beide kanten maar met deze stand gingen we de rust in.

De 2de helft had Malderen de wind in hun voordeel en in het laatste kwartier komen we nog goed weg door enkele mooie reddingen van onze doelman en geharrewar voor doel.

Toch nog vermelden dat de wedstrijd perfect in handen was van de scheids, zeer goede arbitrage!!! En dat wij bij ons, mensen op de bank, spelers, supporters eens moeten beginnen zwijgen en zeker geen DOMME dingen beginnen roepen!!!

Volgende week thuis bij ons achter de oude kazerne, weer een moeilijke wedstrijd tegen Kapelle o/d Bos om 14.30u.