Moeilijke verplaatsing naar SJ-Londerzeel eindigt op 1 – 1

Allereerst onze innige deelneming en veel sterkte aan de familie van Romain Van Stichel trainer van Vw.Mollem die plotseling overleden is.

Moeilijke verplaatsing naar Sj.Londerzeel eindigt op 1-1!!

Onze jongens hebben zaterdagavond 1-1 gelijk gespeeld tegen een sterk Londerzeel. De wedstrijd begon met vertraging aangezien de ref niet kwam opdagen… Een 1ste helft waar Londerzeel de betere ploeg was en de beste kansen kreeg en met een 1-0 voorsprong de rust in ging. De 2de helft was dan weer voor onze jongens met de gelijkmaker tot gevolg, vrije schop van Roel die mooi binnengaat 1-1.
De laatste minuten kregen we een mooie kans om met de 3 punten naar huis terug te keren, maar dit zou niet de juiste weergave van de wedstrijd geweest zijn. Een puntendeling is de juiste weergave van de wedstrijd!

Volgende wedstrijd thuis bij ons achter de oude kazerne tegen de 3de in de stand Ramsdonk!! Supporters op post…

Dit bericht is geplaatst in Club, Eerste ploeg. Bookmark de permalink.