Gelijk op Nossegem

TRPloegfoto1516Den Toekomst kon maar èèn punt mee huiswaarts nemen op de moeilijke verplaatsing in Nossegem meer verdiende onze jongens ook niet!
Nossegem was heer en meester in de 1ste helft tegen een matig tot zelfs zwak Relegem.Toch waren het onze jongens die tegen de gang van het spel in op voorsprong kwamen 0-1 Jelle 12'. Nossegem bleef heel gevaarlijk voor doel en maakte in de 41' de verdiende gelijkmaker 1-1.

NossegemTR1516In de 2de helft kwam Relegem weer op voorsprong 1-2 Hoecky 59'. Maar de voorsprong was van korte duur, 3min later stonden de bordjes weer gelijk 62' 2-2. Het valt op dat we de laatste wedstrijden veel te veel doelpunten slikken!! Want in de 69' maakte Nossegem er 3-2 van. Veel supporters zagen onze jongens nu niet meer terugkomen maar in de 71' kon Roel toch nog gelijk maken 3-3.

Een zwakke wedstrijd van Den Toekomst dit kan en moet veel beter mannen!! Want volgende week wacht er al weer een moeilijke verplaatsing naar Peizegem. Supporters op post!!

Dit bericht is geplaatst in Club, Eerste ploeg. Bookmark de permalink.