Nipte zege voor onze jongens!!

1901241_10204928686679070_706355038361054489_nDen Toekomst heeft de zware maand januari afgesloten met een belangrijke zege tegen een sterk Sj.Londerzeel. Het was Relegem die de 1ste helft het meeste balbezit had maar de betere kansen waren voor Londerzeel.

Pocket moest een paar keer goed tussenkomen om onze jongens van een achterstand te vrijwaren. In de 29' fout op Jurgen in de grote rechthoek met een penalty als gevolg…omgezet door Roel 1-0. De 2de helft was het Londerzeel die de match domineerde en enkele grote kansen kreeg op de gelijkmaker, maar op een sterke Pocket botste! Relegem houdt de 3 punten dus thuis al verdiende Londerzeel mss wel een gelijkspel. Volgende week de verplaatsing naar Ramsdonk…