Relegem behoudt zijn voorsprong op de achtervolgers!!!

Door een 1-4 overwinning op het veld van Ramsdonk blijven onze jongens het schitterend doen. Nochtans begon de wedstrijd niet goed voor Relegem, na een goeie 13 min spelen stond het al 1-0 voor Ramsdonk.

Vanaf dan was het Relegem die de match domineerde… hoekschop van Jurgen op het hoofd van Hoecky die overhoeks binnenkopt 29' 1-1.

In de 2de helft weer een gretig Relegem op zoek naar de voorsprong, hoekschop met Roel achter de bal en die draait de bal rechtstreeks binnen 1-2 55'. Nog geen 5 min later een prachtig doorsteekpasje van Roel naar Jurgen die deze kans zeker niet laat liggen en de 1-3 op het bord zet 59'. Tien minuten voor tijd kan Gunne doorgaan op links en de bal panklaar leggen voor Roel die de bal mooi in de linkerhoek binnentrapt 1-4 84'.

Al bij al een makkelijke overwinning van onze jongens, min puntje de 2 geschorsten(Debay, Hoecky) volgende week thuis tegen de buren uit Wemmel.

Nu woensdag speelt onze 2de ploeg om 20.15u een oefenwedstrijd op en tegen Asse B. En zondag de burenstrijd thuis bij ons achter de oude kazerne tegen Wemmel!!

Supporters op post!!!

F.Vunckx

Dit bericht is geplaatst in Club, Eerste ploeg, Jeugd. Bookmark de permalink.