Info Seizoen 2020-2021

De start van het nieuw seizoen is bijna een feit.

U21 hervatte de trainingen reeds op 24 juli, een weekje later op maandag 3 augustus was het de beurt aan U17. Elders op deze website kunnen jullie het volledige schema ivm de start van de trainingen voor alle jeugdcategorieën terugvinden.

Spijtig genoeg zal de start van het nieuwe seizoen nog steeds overschaduwd worden door het coronavirus. Trainen kan voorlopig nog op een normale manier, maar buiten het veld gelden wel een aantal maatregelen:

Coronamaatregelen

  • Op de site wordt een mandmasker gedragen (+12j)
  • Bij het aankomen, moet men de handen ontsmetten. Ontsmettingsmiddel is voorzien aan de ingang en op diverse plaatsen op de site
  • Slechts 1 ouder / begeleider is toegelaten per speler om de training bij te wonen, wel steeds met respect voor de “social distancing”
  • Kleedkamers zijn beschikbaar, toch vragen we alle spelers om zich zo veel mogelijk reeds in trainingsoutfit naar de training te begeven en het dochen te vermijden. Slechts 5 spelers per kleedkamer zijn toegestaan.
  • Toiletten aan de kantien zijn beschikbaar; de kantine echter blijft in de week gesloten met uitzondering van vrijdag en op inschrijvingsmomenten. Echter ook hier gelden de maatregelen zoals in de horeca.
  • Iedere speler dient in het bezit te zijn van eigen drinkfles. Drinkflessen kunnen steeds ter plaatse met water gevuld worden.

Start Competitie

De start van de competitie is vastgelegd voor de jeugd op 5 en 6 september. De kalender blijft dus behouden. Wedstrijden kunnen geraadpleegd worden via de app “BBF” op via de website van Voetbal Vlaanderen https://www.voetbalvlaanderen.be/zoeken?q=relegem

Lidgeld

Zoals eerder in de info e-mail vermeld, moet het lidgeld voor 15 augustus betaald worden. Heeft u deze e-mail niet ontvangen, stuur dan een emailtje naar jeugd.relegem@hotmail.be met de vraag om u toe te voegen aan de mailing list.

Door het vroegtijdig stopzetten van de competitie vorig seizoen, wordt aan de reeds aangesloten spelers een korting toegekend. Een 2de kind van hetzelfde gezin krijgt bovenop nog eens €15 korting.

Het lidgeld voor hen bedraagt €240 voor U7 tot U13 en €260 voor U15 tot U17.

Voor nieuwe spelers bedraagt het lidgeld voor het komende seizoen:

  • U6 (geboren in 2015): €220
  • U7 – U13: €275
  • U15 – U21: €290

Het lidgeld dient betaald te worden voor 15 augustus 2020 via overschrijving op het rekeningnummer BE02 9730 9610 8240 met vermelding ‘lidgeld 2020/2021 + naam en voornaam’.

Enkel wanneer het lidgeld voor deze datum is betaald, is men zeker van deelname aan het seizoen.

Spond: Alle communicatie tussen teamleiders, coaches, spelers en ouders op één plek

Wij wensen aan ieder een leuk, sportief en coronavrij seizoen

Info @ jeugd.relegem@hotmail.be of 0476/857311