U7: 05september VCT – TR

Wedstrijdverslag U7 – 05-09-2015 / 11u15
Asse-Ter-Heide – TR: 10-11

Beste ouders en sympathisanten;

Voor zij die er niet bij waren: u heeft de topmatch gemist.
Voor zij die er wel bij waren: u heeft een topmatch gezien, dat bewijst de supportersfoto!

We waren tijdig op post en zijn dan ook tijdig aangevangen, de ref zag er niet zo uitgeslapen uit, tot hij de details begon te fluiten… en zijn uur uit het oog verloor, plots moesten we bijna aan het 4-uurtje beginnen, maar ons topteam kan daar tegen…

De ene goal na de ander viel, onze sterspelers onder begeleiding van onze 2 trainers maakten de ene mooie combinatie na de andere. Juist positiespel, juiste lijnen van het veld opzoeken, een verdediger die even spits werd, een spits die in de verdediging ging, een doelman die een 'Courtois'ke' deed, we hadden het allemaal in huis. We liepen uit tot een onwaarschijnlijke 5 – 10 rond half time. Nadien liep het ritme wat terug, maar net op tijd werden de goals van de tegenstander gecounterd, de bal afgenomen om te eindigen met een mooie 10-11 overwinning!

Als echt (grote) spelers is de delegué superfier op haar mannen, mooi langs de lijn gevolgd en flink spannend toekijken (of rondkijken), tijdig drinken, een massage aan de buik (Robbe), een zwaai naar de supporters, of een "Allee Toekomst Relegem-kreet" ging niet aan ons voorbij.

Onze bende is er met veel zin in, goed aan begonnen, een match die nog lang zal bijblijven, die doet verlangen naar meer, daar kijken we de volgende weken vol spanning naar uit.

Topspelers van dienst (in alfabetische voornaamvolgorde) Aron; Cato, Flavio, Ilan, Mathis, Roan D.; Roan F., Robbe.

Sandy

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Jeugd met de tags . Bookmark de permalink.