U7 – 12 september TR – Essene

Wedstrijdverslag U7 – 12-09-2015 – 9u30
TR – Essene:

Beste ouders en sympathisanten,

We begonnen bijna een uur te vroeg!!! Trainer Jan Van Langendonck vond dat we tijdig uit ons bedje moesten, afspraak 8u20. Onder luid protest (van vooral den délégué) smile-emoticon, werd er tijdig gecommuniceerd: 8u45.

Het werd toch met een geeuw en de pluimen nog omhoog, zich aanmelden… We vonden onze kleedkamer en deelden die graag met de tegenstander.

De weergoden zouden ons niet gunstig gezind zijn, maar er kwam zelfs een een najaarszonnetje piepen. Ideaal om onze volgende topper te starten.

Iedereen begon goed, een aanval en tsjakaaaa, goaaaaaaaal!!!!! Zo een paar na elkaar en alle spelers waren gelanceerd. Echter was het eerst aan de overkant te doen… 0-3… We moesten een tandje bijsteken, kregen van de trainer de nodige instructies en toen werden we wakker. We vielen aan van links, van rechts, ja zelfs recht door het midden. Hun doelman was goed, maar wij, wij waren zéér goed.

Zowel de beginnelingen, waar we even moesten aan uitleggen wat er moest gebeuren, als de gevorderden speelden mooi samen. Er werd naar de bal gevraagd, mooi gepasseerd en geschoten van dichtbij en (te) ver…

De drankpauzes werden tot instructiepauze omgetoverd en we konden de hele voetbalwereld aan!
Ook aan de overkant, deze keer van het terrein, werd er een koffiepauze genomen, dat bewijst supportersfoto, ook zij hadden geen alibi om er niet er niet "wakker" bij te zijn!

Het werd spannend, we kenden onze plaatsen, werden door de trainer bijgestuurd, en konden goed aanvallen en verdedigen tegelijk. We maakt mooie schuivers op het gras, gingen al eens liggen bij een tackle, scoorden vanop ons poep en het werd spannend…. razend spannend… de spanning, ze gierde door onze zenuwbanen en maar roepen vanop de zijlijn "trainer we moeten goals maken." De bal ging net naast, net op de lat, net boven de lat, net link of net rechts, maar even er vooral er even net niet in…

Nog 5 minuten, nog 4 minuten en de tijd tikte weg, we stonden weliswaar 6-7 achter, nééén, ook al is scoren niet belangrijk, eigenlijk willen we gewoon winnen, of op z'n minst niet verliezen (wat wel eens zal gebeuren). We pumpten ze nog eens op en hop daar werd de gelijkstand gemaakt! en fwiet, fwiet fweit yeaaaahhhh gelijk spel.

Oef!!! Een verdiend gelijk spel, iedereen heeft super zijn best gedaan! Onze 2 doelmannen, hadden soms wat minder te doen, maar zorgden voor leuke eigen tijdverdrijf en hebben gekeeperd met DURF!!!! Super mannen!

Tot volgende week!

Sandy

Sterspelers van de grasmat deze week op alfabetische voornaamvolgorde: Adnan, Aron, Ilan, Jules, Mathis, Simon en Yanis. Speler Cameron geraakte niet uit zijn bed…

 

Dit bericht is geplaatst in Jeugd. Bookmark de permalink.