Topper eindigt op een gelijkspel

T.Relegem – Ramsdonk 3-3
Een 1ste helft om snel te vergeten, onze jongens waren echt nergens… slechte passes, geen kansen, slordig, geen fut in het spel en een 0-2 achterstand met de rust.

Na een donderpreek met de rust in de kleedkamer kwam er een heel ander Relegem op het veld!! Een gretige ploeg die direct kansen bij elkaar voetbalde en al snel de aansluitingstreffer scoorde 1-2 door Roel. Relegem bleef druk uitoefenen en Jurgen kon de gelijkmaker op het bord zetten 2-2. Onze jongens bleven drukken en het was erop en erover, het was weer Roel die scoorde 3-2. Spijtig genoeg kregen we in de laatste min nog de gelijkmaker tegen na een onterechte hoekschop, geharrewar voor doel en 3-3. De talrijke supporters hebben waar voor hun geld gekregen!! Man van de match Jurgen. Volgende week de verplaatsing naar onze buren uit Wemmel!!